Syng Randers Rundt 2023

  Salmer, sprut og smøger: Syng Randers Rundt i Festugen  
  Tag med på en syngende byvandring fra Sct. Mortens Kirke gennem minefeltet Storegade med historiefortælling og nedslag i den danske sangskat – lige fra salmer til viser om sprut og smøger.  
Tirsdag d. 15. august kl. 16-18 i Randers Festuge inviterer Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek endnu engang til det populære arrangement “Syng Randers Rundt”. Der er 12 sangstoppesteder i midtbyen, hvor randersborgere kort fortæller om lokaliteten – og så er der tid til fællessang. På hver lokation synger vi et par sange, der passer til stedet, og gode lokale kræfter bakker op med sangstemmer og måske en guitar eller en harmonika. Der er både sange for børn og voksne. Man kan få en ny oplevelse hvert kvarter i løbet af de to timer, arrangementet varer, og måske man også bliver lidt klogere på sin by.

Kortet med sangstoppesteder kan ses her. Listen over stoppesteder kan ses her

Det er også muligt at hente “sangbykortet” i en papirudgave på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august 2023. “Syng Randers Rundt” er for hele familien – og ganske gratis. Arrangementet er støttet af Randers Festuge.  
  KontaktinformationPeter Elmelund, Biblioteksmusikant, tlf. 20 12 58 48, pe@randersbib.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *