Pressemeddelelse

Styregruppen for Syng Randers Rundt – Peter Elmelund, Britta Nedergaard Hansen, Peter Sabroe og Tina Jensen Knudsen.

Syng Randers Rundt – i år i Schousgade-kvarteret! Tirsdag d. 16. august kl. 16-18 inviterer Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek igen til ”Syng Randers Rundt”. Der er 10 nye sangstoppesteder i Randers, hvor randersborgere kort vil fortælle om lokaliteten.

Sammen synger vi et par sange – måske en ’voksensang’ og en børnesang. Gode, lokale kræfter vil bakke op med sang – og måske en guitar eller en harmonika?

I år gælder det området Schousgade-kvarteret. Af sangstoppesteder kan nævnes DDS museet, Blichers enkes hus, Sct. Laurentii-brønden, vuggestuen Grønnegade, biografen og den gamle avisbygning. Og I bestemmer selv ruten – start og slut, hvor I vil.

Som fortæller kan I blandt andre møde Otto Holdgaard, Inger Kaad, Claus Ørsted og Axel Præstmark.

Man får et specielt ”sangbykort”, så man kan orientere sig rundt i byen. Hvert kvarter i de to timer vil I få en lille oplevelse om lige præcis dét sted, I vælger – og måske oven i købet blive lidt klogere.

Lad os få fællessang på de forskellige sangstoppesteder med sange fra hele den danske sangskat – I skal blot møde op, hvor det passer jer bedst, og nå så mange poster, som I orker!

I kan læse mere på hjemmesiden syngrandersrundt.dk, hvor der er oversigtskort og liste over alle sangstoppesteder. Det vil også være muligt at hente ”sangbykortet” i en papirudgave på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august.

”Syng Randers Rundt” er for hele familien – og ganske gratis.

Arrangementet er støttet af Randers Festuge.

Yderligere information:

Peter Elmelund tlf. 20 12 58 48 pe@randersbib.dk