Pressemeddelelse

Splinternyt i Randers Festuge: Syng Randers Rundt!

De har gjort det på Frederiksberg – Randers kan også: Gå en tur rundt i din by, Randers, hvor du både kan synge og blive klogere.

Tirsdag d. 13. august kl. 16-18 inviterer Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek til ”Syng Randers Rundt”. Der er 10 sangstoppesteder i Randers Midtby, hvor randersborgere kort vil fortælle om lokaliteten. I kan blandt andre møde Bent Martinsen, Poul Jeberg og Jesper Bjerre. Sammen synger vi et par sange – måske en ’voksensang’ og en børnesang. Gode, lokale kræfter vil bakke op med sang – og måske en guitar eller en harmonika? Det bliver ved ”Konen med æggene”, ved Sct. Mortens Kirke, ved Den jyske hingst, ved Cafe von Hatten og seks andre gode steder. Og I bestemmer selv ruten – start og slut, hvor I vil. Man får et specielt ”sangbykort”, så man kan orientere sig rundt i byen. Hvert kvarter i de to timer vil I få en lille oplevelse om lige præcis dét sted, I vælger – og måske oven i købet blive lidt klogere.

Lad os få fællessang på de forskellige sangstoppesteder med sange fra hele den danske sangskat – I skal blot møde op, hvor det passer jer bedst, og nå så mange poster, som I orker!

Det vil også blive muligt at hente ”sangbykortet” på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august.

”Syng Randers Rundt” er for hele familien – og ganske gratis.

Arrangementet er støttet af Randers Eventsekretariat.